Maker van 'The Witcher' brengt fans in vervoering: de switch van Cavill naar Hemsworth is onderdeel van het plot!

De maker van 'The Witcher' hint op een bizarre plottwist voor de serie.

Bas de Kramer, 27-07-2023 00:34

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Dat Henry Cavill gaat verdwijnen uit The Witcher is iets wat we, terwijl we seizoen 3 bekijken, nog allemaal aan het verwerken zijn. De maker van 'The Witcher' brengt ons echter in verwarring door wat recente interviews
Oorspronkelijk hadden we verwacht dat de serie simpelweg van acteur zou wisselen zonder er verder enige nadruk op te leggen. Hoewel het in het begin misschien onwennig zou zijn geweest, zouden de kijkers er uiteindelijk vast aan wennen. Echter, er lijkt gekozen voor een totaal andere aanpak van dit probleem, er zal een verklaring voor de switch worden gegeven in het verhaal van The Witcher!

Verschillende perspectieven

Tomek Baginski, de uitvoerend producent van de serie, heeft hierover in verschillende interviews gesproken. Hij verklaarde dat een belangrijk element in de wereld van The Witcher is dat elk verhaal vanuit verschillende standpunten kan worden verteld, en soms zijn die perspectieven en versies van de gebeurtenissen heel anders dan wat als de waarheid wordt beschouwd.

Dit suggereert dat ze een "onbetrouwbare verteller" kunnen gebruiken, waardoor we een nieuw verhaal te horen krijgen vanuit het perspectief van een ander personage dat verduidelijkt dat Geralt er in werkelijkheid anders uitzag dan we eerder dachten - of zelfs dat het verhaal op een ander punt begint met Hemsworth als de nieuwe hoofdrolspeler.

Multiversum?

In een ander gesprek voegde Baginski eraan toe dat The Witcher geen typisch fantasyboek is dat slechts één wereld omvat. Het is een complexe, uitgestrekte wereld met veel verschillende lagen en verhalen.Hij verklaarde: "We hebben een zeer gedetailleerd plan om onze nieuwe Geralt en onze nieuwe visie voor Geralt met Liam te introduceren. We kunnen niet te veel in detail treden, omdat het een enorme spoiler zou zijn, maar het heeft sterke banden met de meta-ideeën die diep verankerd zijn in de boeken, vooral in boek vijf."

Kijk de serie op Netflix.
Lees meer over: the witcher, netflix, yennefer, geralt of rivia, liam hemsworth

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Langverwachte Marvel-serie pas in 2025 te zien

Langverwachte Marvel-serie pas in 2025 te zien

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in