search
Yes! De eerste beelden van 'John Wick'-spinoff 'The Continental' zijn nu te bekijken
Series / Foto's

Yes! De eerste beelden van 'John Wick'-spinoff 'The Continental' zijn nu te bekijken

De langverwachte prequelserie gunt de liefhebbers alvast een blik op wat komen gaat.

Na het eerdere bericht dat The Continental op Prime Video te zien zal zijn, en natuurlijk de strakke trailer, zijn nu de eerste beelden vrijgegeven. Hierop zien we naast de hoofdrolspelers ook andere bekende gezichten.

De prequelserie toont de geschiedenis van het mysterieuze hotel in de John Wick-franchise. Je kunt de foto's hier bekijken.

New York in de jaren 70


Naast Colin Woodell en Ayomide Adegun in hun rollen als Winston en Charon zien we Mel Gibson en Ben Robson. Winston en Charon zitten strak in het pak, en hetzelfde geldt voor Mel Gibson's Cormac. Robson neemt de rol van Franklin voor zijn rekening, en Mishel Prada is te zien als KD.

De sfeer is die van New York in de jaren 70, waarbij de drie afleveringen van elk anderhalf uur een nadere kijk gunnen op het hoe en wat van het hotel. De kijkers kunnen van een ding verzekerd zijn: het Continental was voor de komst van John Wick allesbehalve rustig. Wick zullen we niet te zien krijgen, maar de kogels zullen ongetwijfeld ook nu weer iedereen om de oren vliegen.

The Continental wordt in de loop van 2023 verwacht op Prime Video.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen