search
Dit nieuwe scifi-avontuur kijk je nu op Netflix
Films / Nieuws

Dit nieuwe scifi-avontuur kijk je nu op Netflix

Vanaf donderdag 27 juli stream je de sciencefiction film 'Paradise' van Duitse komaf bij Netflix. Stream hem snel of voeg hem toe aan je watchlist.

Wanneer je dol bent op sciencefiction en tijdmanipulatie, lijkt dit een film te zijn die je gezien moet hebben.

De film van regisseurs Boris Kunz, Tomas Jonsgarden en Indre Juskute is alleen bij Netflix te zien. Netflix weet de laatste tijd erg goed te scoren met Europese films, nu afwachten of Paradise net zo'n succes gaat worden.

Synopsis


We volgen een man die werkt bij een tijdmanipulerend biotechbedrijf, hij ziet steeds meer donkere kanten van het bedrijf naar boven komen.

Zijn vrouw wordt in de tussentijd gedwongen door een verzekeringsschuld om veertig jaar van haar eigen leven op te geven. Hij gaat wanhopig op zoek naar een manier om deze jaren weer terug te krijgen.

Cast


In Paradise zien we Numan Acar (Homeland), Iris Berben (Rosa Roth), Alenya Cara (Love Addicts) en Clovis Kasanda (The Seikh).Paar reacties


Ondanks dat de film vanaf donderdag te streamen is, zien we tot nu toe een heel klein aantal stemmen bij IMDb. Tot nu, en dat gaat zeker nog veranderen, zien we een 5.3/10.

Bij Rotten Tomatoes zien we nog geen score, maar er is wel een reactie te lezen van een van de critici. "De film dreigt slechts een schietpartij met een hoog octaangehalte te worden, maar het kwikachtige plot houdt de zaken op het goede spoor met een opeenvolging van blinde wendingen."

Bij Netflix


Vanaf donderdag 27 juli stream je de film op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen