search
Schrijvers van 'Stranger Things' zijn kritiek zat en drukken deze genadeloos de kop in

Schrijvers van 'Stranger Things' zijn kritiek zat en drukken deze genadeloos de kop in

Er is al een hele tijd kritiek op de leeftijd van de acteur in 'Stranger Things', maar de schrijvers laten nu eindelijk van zich horen...

Tom Veldman
De schrijvers van Stranger Things reageren eindelijk op alle kritiek met betrekking tot de leeftijd van de acteurs in de serie.

Fans hebben namelijk flink wat kritiek geuit op het feit dat de acteurs in Stranger Things veel ouder zijn geworden dan de personages die ze spelen.

Ouder worden


Ondanks dat het verhaal zich afspeelt in de jaren '80, ging de serie in 2016 in première. De acteurs zijn na verschillende jaren en seizoenen een stuk ouder geworden dan de personages die ze portretteren.

Nu is het vijfde seizoen van Stranger Things ook nog eens vertraagd vanwege de schrijversstaking in Amerika en blijven de acteurs in de tussentijd alleen maar ouder worden.

Genoeg is genoeg


Maar de schrijvers zijn alle kritiek zat en delen een video op Twitter om de kritiek in de kiem te smoren. In de video zien we echte scholieren uit 1989. Bekijk de tweet hieronder.Onder de tweet plaatsen ze "Voor iedereen die zegt dat onze acteurs te oud lijken om scholieren te spelen". Hiermee proberen ze te benadrukken dat de acteurs prima zouden passen tussen de echte studenten uit de jaren 80.Stream alle afleveringen van Stranger Things op Netflix.Aanbevolen artikelen