search
Regisseur reageert op kritiek laatste aflevering 'Secret Invasion' van Marvel
Series / Nieuws

Regisseur reageert op kritiek laatste aflevering 'Secret Invasion' van Marvel

Regisseur Ali Selim over de negatieve ontvangst van de Marvel-serie.

Ondanks de sterrencast en budget van maar liefst $ 212 miljoen heeft Secret Invasion niet het succes behaald waar men op gehoopt had. Rotten Tomatoes laat zien dat de critici 56% geven en het publiek 59%, wat officieel het etiket 'rotte tomaat' oplevert.

Secret Invasion is hiermee tot dusver de slechtst ontvangen Marvel-serie. In gesprek met Variety geeft Selim zijn kijk op het geheel. Hoewel een positieve ontvangst de voorkeur geniet, ligt zijn voornaamste focus op het verhaal dat hij wil vertellen.

Bakken met geld


Selim aan dat hij niet extreem veel bezig is met hoe een productie ontvangen zal worden. Selim: "Als iedere film of serie goed ontvangen werd dan zou letterlijk alles bakken met geld opleveren, nietwaar? Maar zo werkt het nu eenmaal niet. Producties kunnen op verschillende manieren ontvangen worden, door verschillende types kijkers en op verschillende tijden".

Slome dialogen?


Hoewel Samuel L. Jackson en Olivia Colman geprezen werden om hun rollen, was men van mening dat het verhaal zich nogal voortsleepte en dat de dialogen nogal sloom waren. De kijkers hadden wat meer tempo verwacht.

Selim was hier vrij duidelijk in. "Ik weet niet zo goed wat ik daarop moet zeggen. Is het aan de makers om de verwachtingen van het publiek waar te maken? Of moet ik recht doen aan het verhaal? Het zou fantastisch zijn als iedereen wegliep met de serie, maar die verwachting koester ik helemaal niet. Om die reden kan ik prima leven met de reacties die er nu zijn," aldus de regisseur.

Secret Invasion kun je streamen op Disney+.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen