search
'Harry Potter'-actrice krijgt prominente rol in nieuwe 'The Walking Dead'-serie
Series / Nieuws

'Harry Potter'-actrice krijgt prominente rol in nieuwe 'The Walking Dead'-serie

Het lijkt erop dat de actrice de samenwerking aangaat met Daryl op weg naar hun doel.

Het duurt niet lang meer tot de spin-off over een van de meest populaire personages uit The Walking Dead in première gaat. Wie in Daryl Dixon zijn tegenspeelster wordt is nu ook wel duidelijk.

In nieuwe beelden is te zien hoe actrice Clémence Poséy prominent in beeld komt als lid van een religieuze groep die ergens in de serie Daryl weet te redden. Het lijkt erop dat Poséy een grotere rol krijgt dan aanvankelijk gedacht.

Een buitengewone band


Veel mensen zullen Poséy nog wel herinneren uit de Harry Potter-films. Ze was voor het eerst in haar rol als Fleur Delacour te zien in de film Harry Potter and the Goblet of Fire. In Daryl Dixon speelt ze de rol van Isabelle.

In de nieuwe serie belandt Daryl Dixon om nog onbekende reden in Frankrijk. Hij krijgt van Isabelle de taak om zich te ontfermen over de jongen Laurent en hem naar een nieuwe locatie te brengen in de hoop de mensheid te redden.

Mysterieuze vrouw


Het lijkt er daarnaast op dat er een voorgeschiedenis van Isabelle getoond zal worden. In beelden uit de eerste trailer is te zien dat ze niet altijd de non was uit de religieuze groep waar ze nu deel van uitmaakt.



Op 10 september gaat Daryl Dixon in première. Het is momenteel nog niet bekend op welke streamingdienst de serie in Nederland te zien zal zijn.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen