search
Prime Video's nieuwste komedie scoort ijzersterk op Rotten Tomatoes: publiek en critici enthousiast
Series / Nieuws

Prime Video's nieuwste komedie scoort ijzersterk op Rotten Tomatoes: publiek en critici enthousiast

De verwachtingen zijn meer dan waargemaakt, critici en publiek zijn laaiend enthousiast.

Het nieuwste seizoen van het populaire Good Omens blijkt in alle opzichten een hemels genoegen. Na de première op 28 juli staan er inmiddels meer dan 500 kijkersbeoordelingen en 38 recensies online.

De kijkers geven op het moment van schrijven maar liefst 99% en de score van de recensenten laat 87% zien. Het originele verhaal van de hand van schrijver Neil Gaiman is een succes gebleken.

Hemelse schoenen


Martin Sheen en David Tennant worden geprezen om hun acteerwerk. "Sheen en Tennant genieten er duidelijk van om weer in hun hemelse schoenen te stappen," aldus SciFiNow. Daarnaast is de toon en de vrolijke sfeer uit het eerste seizoen helemaal terug. "'Good Omens' heeft voortgeborduurd op het beste uit seizoen 1 en het zelfs beter gemaakt," vindt Digital Spy.

Het wachten waard


Ook de fans zijn zeer te spreken over het nieuwste seizoen. De consensus is dat Good Omens het wachten meer dan waard is geweest. De humor en warmte worden meermaals genoemd, evenals de stijl van de serie zelf. Eddy E geeft aan: "De serie heeft de humor van Pratchett behouden, maar je ziet Neils schrijverschap hier duidelijk terug. Het lijkt geschreven als het tweede deel van een trilogie, maar het einde werkt ook als Amazon de serie niet vernieuwt". Prime Video heeft met Good Omens duidelijk een succes te pakken.

Good Omens is op Prime Video te bekijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen