search
Onthulling Marvel: fan-favoriet personage te zien op 'Loki' seizoen 2 poster
Series / Posters

Onthulling Marvel: fan-favoriet personage te zien op 'Loki' seizoen 2 poster

Marvel heeft op Twitter de nieuwste poster voor 'Loki' onthuld inclusief een oude bekende.

In oktober begint het nieuwe seizoen van Loki en de marketing-campagne is langzaam maar zeker gestart. De nieuwste poster laat een aantal hints vallen met betrekking tot hetgeen we kunnen verwachten.

Zo is niemand minder dan Miss Minutes op de poster te zien, de mascotte van de Time Variance Authority (TVA). We kunnen dus uitkijken naar een weerzien met dit populaire personage.

Pratend zakhorloge


Miss Minutes (Tara Strong) is een pratend zakhorloge en heeft een zuidelijk accent. In het eerste seizoen legde Miss Minutes aan Loki (Tom Hiddleston) uit hoe de TVA in elkaar steekt.



Aftellen is begonnen


Tevens zien we verschillende versies van Loki die allemaal letterlijk op Miss Minutes rondrennen. We mogen er met andere woorden van uitgaan dat Loki's rol binnen de Multiverse Saga niet los te zien valt van de TVA. Het bijschrift op Twitter luidt: "Het aftellen begint". Op de Marvel-website wordt duidelijk dat we nog 100.000 minuten moeten wachten op het nieuwste seizoen.

Strong bevestigde aan The Hollywood Reporter dat we de mascotte inderdaad gaan terugzien. Strong: "Ik mag bevestigen dat Miss Minutes terugkomt". Strong mocht echter geen nadere details verklappen over haar rol aangezien Disney de plot tot zover geheimhoudt. Tot aan het verschijnen van de officiële trailer zullen de kijkers het voor nu hier even mee moeten doen.

Seizoen 2 van Loki is vanaf 6 oktober te zien op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen