search
'Ahsoka' geheimhoudingsplicht maakt opnames vreemd, zegt ster Rosario Dawson
Series / Nieuws

'Ahsoka' geheimhoudingsplicht maakt opnames vreemd, zegt ster Rosario Dawson

Er was blijkbaar zo'n strenge geheimhoudingsplicht dat het een tikkeltje ongemakkelijk werd.

Het langverwachte eerste seizoen van Disney's Ahsoka gaat bijna in première. Hoofdrolspeelster Rosario Dawson heeft in een interview laten weten dat de opnames allesbehalve toegankelijk waren.

Ondanks dat Dawson een sleutelrol vervult in de serie, werd haar nauwelijks meer meegegeven dan strikt noodzakelijk was. Ze vertelt dat ze niet volledig werd geïnformeerd daar de makers zo veel mogelijk geheim wilden houden.

Bekende makers


Dawson vertelt: "Ik heb ook nog niks van Ahsoka gezien, maar dat verbaast me ook niet." "Het was een vreemd project om deel van uit te maken, omdat het zo groot is, dus ze hebben een houding van 'Zie niks, zeg niks'."

In de nieuwe serie Ahsoka kruipt Dawson weer in de rol van de titelheld die ze in The Mandalorian ook al speelde. De makers van die serie, Jon Favreau en Dave Feloni, zullen ook verantwoordelijk zijn voor het maken van Ahsoka.

Verbond van heldinnen


Het nieuwe Ahsoka draait om Sabine Wren, Hera Syndulla en Ahsoka Tano die een machtig trio van heldinnen vormen. Ze zijn op missie om generaal Thrawn te vinden en de lang verloren Ezra Bridger te redden.



Kijk vanaf 23 augustus naar de nieuwe serie Ahsoka op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen