search
Geen post-credit scènes in 'Secret Invasion': Dit is de verrassende reden achter het ontbreken

Geen post-credit scènes in 'Secret Invasion': Dit is de verrassende reden achter het ontbreken

Veel fans weten immers dat de post-credit vaste prik bij Marvel is.

Glenn Walsh
Na weer een nieuw hoofdstuk in de Marvel-catalogus te hebben afgesloten stromen de reacties over Secret Invasion bij Disney binnen. Eén daarvan is over het ontbreken van de bekende 'post-credit' scènes.

Het is bij Marvel-producties eerder regel dan uitzondering dat er na elke serie of film nog een scène komt die meer informatie geeft over de verhaallijnen of de kijkers weet te enthousiasmeren voor een volgend hoofdstuk.

Misschien nu echt een definitief einde?


In de serie Secret Invasion moest Nick Fury (Samuel L. Jackson) de samenwerking met een aantal bondgenoten aangaan om een naderende invasie van Skrulls tegen te gaan. Regisseur Ali Selim gokt dat het er voor Fury nu echt op zit. Hij vertelt:

"Ik weet niet precies wat ze [Marvel] van plan zijn met de serie. Ik weet wel wat ze aan het afronden zijn, namelijk Nick Fury's interne worsteling met ouder worden en zijn doel in het leven, waarvan ik denk dat het mooi afgerond is. Ik denk niet dat een post-credit zou helpen."

Gemengde reacties


De serie is niet bij iedereen goed ontvangen. Regisseur Selim reageerde al eerder op alle kritiek. Hoewel Jackson en actrice Olivia Colman hun rol goed speelden, vonden mensen de serie vooral traag en weinig spectaculair.Kijk alle afleveringen van Secret Invasion op Disney+.
Aanbevolen artikelen