search
Horror sequel bij Netflix weet kijkers aan de buis te kluisteren
Films / Nieuws

Horror sequel bij Netflix weet kijkers aan de buis te kluisteren

Sinds een paar dagen is het niet alleen mogelijk om het eerste deel van de reeks van 'A Quiet Place' te streamen, maar ook het tweede deel. Je vindt de film nu terug in de Netflix Top 10.

A Quiet Place Part II doet het goed op Netflix en weet in de Top 10 momenteel de vierde plek te pakken.

Het eerste deel kwam uit in 2018 en wist zoveel kijkers te boeien dat een vervolg niet uit kon blijven. In 2020 kwam A Quiet Place Part II uit en nu biedt Netflix ons de mogelijkheid om deze te streamen.

Regie


Net als het eerste deel, is ook dit deel geregisseerd door John Krasinski, die ook een rol speelt in de film. Hij heeft ook een aantal afleveringen van The Office geregisseerd en de film The Hollars.

Over de film


De familie Abbot, door verdriet overmand na wat er eerder rondom hun huis is gebeurd, worden gedwongen zich te bevinden in de verschrikkingen van de buitenwereld.

Ze verzamelen hun moed en verlaten hun vertrouwde plek. Hopend op een wonder, realiseren ze zich ook dat er niet alleen gevaar schuilt in de wezens die op geluid jagen.Overige cast


Een aantal van de castleden die we terugzien in de film zijn Emily Blunt, Millicent Simmons, Cillian Murphy en Noah Jupe. De cast is verder uitgebreid met onder meer Djimon Hounsou, Scoot McNairy en Okieriete Onaodowan.

Weer een topper


De film weet een mooie 7.2/10 te scoren op IMDb. "Bloedstollend en iets sterker vervolg. Cliché jumpscares waar ik gewoon weer in trap, maar die niet storend zijn en het (non-verbale) acteerwerk maakt het voor mij een topper.", verteld jpbosch op MovieMeter. De film weet daar een 3.41/5 neer te zetten.

Recensent Arjan Welles van Filmtotaal geeft de film 3.5 van de 5 sterren. "Het valt Krasinski te prijzen dat hij zijn kunstje niet nog een keer klakkeloos herhaalt, maar het gevolg is wel dat The Quiet Place Part II door de explicietere en ruwere toon zich minder onderscheidt van de mainstream monsterfilm."

Netflix


Als je fan bent van horror is het zeker aan te raden om de film te gaan kijken bij Netflix. Dat kan je hier doen. Ook het eerste deel is te streamen bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen