search
Schokkend: Ster-acteur uit 'Euphoria' overleden op 25 jarige leeftijd

Schokkend: Ster-acteur uit 'Euphoria' overleden op 25 jarige leeftijd

Angus Cloud wist met de opvallende HBO-serie 'Euphoria' door te breken.

Bram de Groot
De Noord-Amerikaanse acteur Angus Cloud is op 25-jarige leeftijd overleden. De website TMZ meldde het schokkende nieuws. Cloud is vooral bekend van zijn rol in de serie Euphoria van HBO Max.

Cloud werd in 1998 geboren in Oakland, Californië. De doodsoorzaak is officieel niet bekendgemaakt. Er wordt vanuit gegaan dat hij zelfmoord heeft gepleegd.

Familie


"Het is met het zwaarste hart dat we vandaag afscheid moesten nemen van een ongelooflijk mens. Als artiest, vriend, broer en zoon was Angus op zoveel manieren speciaal voor ons allemaal," schrijft de familie van Cloud in een verklaring. "Vorige week begroef hij zijn vader en worstelde intens met dit verlies."

"De enige troost die we hebben is de wetenschap dat Angus nu herenigd is met zijn vader, die zijn beste vriend was. Angus was open over zijn gevecht met geestelijke gezondheid en we hopen dat zijn overlijden anderen eraan kan herinneren dat ze niet alleen zijn en niet alleen in stilte moeten vechten."

Euphoria


In Euphoria speelt Cloud de rol van Fezco "Fez" O'Neill, een drugsdealer die een relatie heeft met Ruby "Rue" Bennett van hoofdrolspeler Zendaya. HBO reageerde op X op het overlijden van de acteur.


Denk je aan zelfdoding, of maak je je zorgen om iemand? Neem dan 24/7 gratis en anoniem contact op met 0800-0113 of chat op www.113.nl.


Aanbevolen artikelen