search
Fantasy saga om je tanden in te zetten keert terug bij Netflix
Films / Nieuws

Fantasy saga om je tanden in te zetten keert terug bij Netflix

Vanaf dinsdag 1 augustus is het opnieuw mogelijk om de hele reeks van de 'Twilight'-saga te kijken bij Netflix.

De eerste film kwam uit in 2008. Twilight was gelijk een groot succes en wist een mooie fanbase op te bouwen. In opvolgende jaren kwamen er nog vier films uit die gebaseerd zijn op de boeken van Stephenie Meyer.

Ondanks dat alle films op IMDb niet hoger scoren dan een 5.5/10 blijft de saga populair en geeft Netflix ons nu de mogelijkheid om ze allemaal te streamen bij de dienst.

Eerste deel van de saga: 'Twilight'


Bella Swan gaat bij haar vader wonen in het regenachtige Forks. Daar ontmoet zij de knappe en mysterieuze Edward Cullen en wordt ze verliefd op hem. Hij blijkt alleen een vampier te zijn. Hij drinkt geen bloed en heeft geen scherpe hoektanden, maar is wel onsterfelijk en verschrikkelijk sterk. Wanneer de aartsvijanden van Edward achter de prille liefdes relatie komen, is Bella's leven in gevaar.

The Twilight Saga: New Moon


Na het plotselinge vertrek van vampier Edward zoekt Bella troost bij Jacob. Hij is echter een weerwolf en weerwolven zijn de eeuwenoude vijanden van vampieren.

The Twilight Saga: Eclipse


Bella wordt omgeven door gevaar als mysterieuze moorden Seattle terroriseren en een boosaardige vampier wil wraak nemen. Tussen al dat tumult moet Bella kiezen tussen haar liefde voor Edward en haar vriendschap met Jacob. Terwijl haar eindexamen snel naderbij komt, wordt Bella geconfronteerd met het belangrijkste besluit van haar leven.The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1


Bella en Edward trouwen, maar wanneer Bella zwanger raakt, ontstaan er complicaties. De wolven hebben het nu ook gemunt op Bella en Edward. Niemand weet wat te verwachten van deze onwaarschijnlijke zwangerschap. Ondertussen blijft ook de dreiging van de Volturi bestaan.

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2


Bella moet wennen aan haar nieuwe leven als vampier, maar ook als moeder. Haar dochter is bijzonder kind en dat is moeilijk geheim te houden. Zodra de Volturi horen van haar bestaan, vertrekken ze naar het stadje Forks om de familie uiteen te halen. Edward en de andere Cullens gaan op zoek naar hulp en vinden die bij Jacob en een aantal vampiers. Samen maken ze zich op voor de confrontatie die hun lot voorgoed zal bepalen.Cast


In alle delen van de saga zien we onder andere Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke, Taylor Lautner, Nikki Reed, Kellan Lutz, Ashley Greene, Jackson Rathbone en Gil Birmingham.

Op Netflix


De saga heeft eerder op Netflix gestaan maar is nu teruggekeerd om opnieuw mensen mee te nemen naar het stadje Forks. Stream alle films nu bij de dienst.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen