search
Nieuw seizoen 'The Witcher' bezorgt Netflix flinke kopzorgen
Series / Nieuws

Nieuw seizoen 'The Witcher' bezorgt Netflix flinke kopzorgen

Het opdelen van het derde seizoen van The Witcher blijkt geen goed idee.

Over het algemeen zet Netflix alle afleveringen van een seizoen direct online, zodat de kijkers de serie kunnen bingewatchen. Bij de allergrootste series, zoals Stranger Things en You, worden de seizoenen zeer regelmatig in tweeën gedeeld.

Dit gebeurde ook bij het derde seizoen van The Witcher, maar nu blijkt dat de kijkcijfers van Part 2 behoorlijk zijn gekelderd ten opzichte van de eerste reeks afleveringen. Dit meldt Samba Analytics.

Zwakke cijfers


Volgens Samba zou het tweede deel van de serie bekeken zijn door 597 duizend Noord-Amerikaanse huishoudens. Dit is een terugval van 33 procent van het eerste deel van seizoen drie.

Andere succesvolle series van Netflix doen het ook nog eens flink beter, meldt Samba. De derde seizoenen van Outer Banks en Bridgerton wisten 1,6 miljoen huishoudens te bereiken.

Kopzorgen


Het bezorgt Netflix ongetwijfeld meer kopzorgen. De serie lijdt al een groot verlies doordat in seizoen vier hoofdrolspeler Henry Cavill wordt vervangen door Liam Hemsworth.Er zijn ook flink wat geruchten dat het vierde seizoen er niet eens zal komen.

Netflix


Je kunt de complete drie seizoenen van The Witcher in zijn geheel bekijken op Netflix.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen