search
Fantasy-serie 'Good Omens' doet het compleet anders dan verwacht
Series / Nieuws

Fantasy-serie 'Good Omens' doet het compleet anders dan verwacht

Gaiman beantwoordt brandende fanvraag op Twitter met een bijzondere onthulling.

Na vier jaar wachten is Good Omens seizoen 2 eindelijk op Prime Video te streamen. Velen vroegen zich af of dit het oorspronkelijke vervolg is dat schrijvers Neil Gaiman en de overleden legendarische Sir Terry Pratchett hadden gepland.

Gaiman legt een en ander uit op Twitter. Niet seizoen 2, maar een eventueel derde seizoen zou het verhaal vertellen dat Pratchett en hijzelf destijds voor ogen hadden. Mocht hier het groene licht voor komen, dan wordt hiermee tevens het verhaal van Azirahphale (Michael Sheen) en Crowley (David Tennant) afgerond.

Voorgeschiedenis


Het nieuwste seizoen betreft het raadsel van de aartsengel Gabriel (Jon Hamm) die aanklopt bij Aziraphale's boekwinkel terwijl hij zijn geheugen kwijt is. Achterhalen wat er gebeurd is vormt de rode draad door het verhaal. Daarnaast zien we als kijkers beduidend meer van de geschiedenis van het komische duo.

"Seizoen 2 laat de voorgeschiedenis zien van seizoen 3 en het verhaal daarin," aldus Gaiman op Twitter. Het definitieve slot van het geliefde verhaal over een engel en een demon die zich prima vermaken op aarde staat dus gepland. Hopelijk vindt Amazon het een goed idee om ook het laatste deel te laten realiseren.

Good Omens is op Prime Video te bekijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen