search
Fans zijn emotioneel verwoest door de finale van 'Good Omens' seizoen 2
Series / Nieuws

Fans zijn emotioneel verwoest door de finale van 'Good Omens' seizoen 2

"Neil Gaiman, je bent me therapie verschuldigd", fans zijn helemaal verwoest na de seizoensfinale.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van Good Omens zorgde voor heel wat up en downs bij kijkers en de seizoensfinale was niets minder dan hartverscheurend.

Het heeft misschien wel vier jaar geduurd voordat Good Omens terugkwam, maar het was het wachten dubbel en dwars waard. Veel kijkers vonden het tweede seizoen ongelofelijk sterk en het seizoen sloot af met een hartverscheurende finale.

Emotioneel verwoest


Gebaseerd op het boek van Neil Gaiman en Terry Pratchett volgt Good Omens het verhaal van de engel Aziraphale (Michael Sheen) en demon Crowley (David Tennant).Het seizoen eindigt met een aanbod van Aziraphale naar Crowley om mee te gaan naar de hemel. Hiermee wijst hij ook de mogelijkheid af om zijn engelen status te herstellen.

Een langverwacht moment


Voordat ze ieder hun eigen weg gaan geeft Crowley de engel Aziraphale een langverwachte kus. Fans hebben hier al lang op gewacht en dit moment leefde op aan hun verwachtingen.

Ze lieten dan ook op sociale media weten hoe emotioneel dit moment was voor hen. Bekijk hieronder de tweets en stream Good Omens op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen