search
Deze spectaculaire nieuwe actieserie stoot 'Yellowstone' van de troon
Series / Nieuws

Deze spectaculaire nieuwe actieserie stoot 'Yellowstone' van de troon

Taylor Sheridans westerndrama blijkt van de eerste plaats verdreven door een aparte kandidaat.

Sheridan lijkt in deze zichzelf als grootste concurrent te hebben. Deadline berichtte namelijk dat zijn hitserie Yellowstone, die in de VS op Paramount+ te streamen is, voorbijgestreefd is door Special Ops: Lioness. De laatstgenoemde is echter ook van de hand van Sheridan.

Deze actieserie, met in de hoofdrol Zoe Saldaña, gaat over een vrouwelijke CIA-medewerker in een speciale anti-terreur eenheid. Binnen de eerste 24 uur na de première blijkt Special Ops: Lioness meer uren gestreamd te zijn dan Yellowstone.

Niet te stuiten


Sheridan is duidelijk niet te stuiten in zijn opmars als tv-maker. Special Ops: Lioness gaat over Joe (Zoe Saldaña) die in de stevige Cruz (Laysla De Oliveira) een ideale medewerker vindt.

Het CIA-programma in kwestie brengt vrouwelijke agenten in de nabijheid van hooggeplaatste terroristen met als doel om deze uit te schakelen. Hiernaast moet Joe ook haar privé-leven in goede banen zien te leiden, wat niet altijd even makkelijk blijkt.

Overige spelers


Verder is Nicole Kidman te zien als Joe's leidinggevende Kaitlyn Meade. Michael Kelly en Jill Wagner zetten senior supervisor Byron en teamleider Bobby neer. Tot slot zal niemand minder dan Morgan Freeman zijn opwachting maken in de rol van Edwin Mullins.

Special Ops: Lioness wordt in Nederland tegen het einde van 2023 of aan het begin van 2024 op SkyShowtime verwacht.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen