search
Komt Jaskier's favoriete boekmoment naar 'The Witcher' seizoen 4?
Series / Nieuws

Komt Jaskier's favoriete boekmoment naar 'The Witcher' seizoen 4?

De acteur hoopt dat een van zijn favoriete momenten uit de boeken het volgende seizoen haalt.

Naast de ongekende populariteit van acteur Henry Cavill als Geralt of Rivia in Netflix's The Witcher is acteur Joey Batey in zijn rol als Jaskier ook een enorme publiekslieveling. Gelukkig voor de fans is hij volgend seizoen gewoon weer te zien.

En in dat vierde seizoen hoopt de acteur dat een van zijn favoriete momenten uit de oorspronkelijke boeken van schrijver Andrzej Sapkowski, ook in de versie van Netflix zal verschijnen.

Geen vertrek Batey


In een interview werd Batey gevraagd naar de toekomst van The Witcher en wat hij nog hoopt tegen te komen. Hij vertelt in ieder geval blij te zijn dat Jaskier weer terugkeert en kijkt uit naar de zogenoemde 'Hanza'.

Hij vertelt er zelf over: "Ik ben gewoon blij dat Jaskier er nog steeds in zit. Er is een ding wat de 'Hanza' heet en waar ik erg naar uitkijk om te verkennen. Het is een soort van fan-favoriet moment denk ik."

Een groep met een missie


In de boeken van Sapkowski wordt de Hanza beschreven als een groep mensen uit de wereld van The Witcher die door Geralt wordt samengesteld en die samen op missie gaan om Ciri te redden.



De Hanza bestaat uit de leden Milva, Cahir, Regis, Angoulรชme en Dandelion, oftewel Jaskier. De groep kan een belangrijke rol gaan spelen in seizoen vier, en fans hebben misschien al een aantal van deze leden in de serie kunnen ontdekken.

Bekende gezichten


Naast de populaire Jaskier is er namelijk al een lid van de Hanza bekend. In het derde seizoen werd het personage van Milva geรฏntroduceerd, als ze Geralt in het Brokilon-woud ontmoet. Zij wordt gespeeld door actrice Meng'er Zhang.



Hoe de groep helden gestalte gaat krijgen in het vierde seizoen is nog even wachten. Kijk tot die tijd alle drie seizoenen van The Witcher op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen