search
Seizoen 3 van 'Bridgerton': Gaan we afscheid nemen van een belangrijk personage?
Series / Nieuws

Seizoen 3 van 'Bridgerton': Gaan we afscheid nemen van een belangrijk personage?

Het langverwachte derde seizoen van 'Bridgerton' heeft misschien een paar verrassingen in petto voor de kijkers.

Netflix neemt zijn tijd met het derde seizoen van Bridgerton. Het gerucht gaat dat het seizoen dit najaar uitkomt, maar er is nog niks bevestigd. En voor sommige fans mag dit misschien nog wel even uitgesteld worden, want het nieuwe seizoen betekent waarschijnlijk ook de dood van een belangrijk personage.

De makers van Bridgerton hebben besloten om de boel om te gooien en het verhaal van Benedict nog even over te slaan, terwijl dat volgens de boeken eigenlijk volgde op het verhaal van Anthony. Het komende seizoen zal zich in plaats daarvan focussen op het verhaal van Colin.

Tijdsprong


Hoewel de serie eerder veranderingen heeft aangebracht ten opzichte van de boeken van Julia Quinn, wordt er verwacht dat de tijdlijn van Colin en Penelope intact zal blijven. In de roman beslaat de aanloop naar hun epische romance maar liefst een decennium. Seizoen 3 zal dit waarschijnlijk overnemen, wat voor de meeste fans een geruststellende gedachte is.

Maar er zit wel een nadeel aan. Als het liefdesverhaal van Colin en Penelope inderdaad een decennium op het scherm beslaat, zal er ergens in seizoen 3 een tijdsprong zijn. Seizoen 2 speelde zich af in 1814, wat betekent dat seizoen 3 ons zou gaan transporteren naar 1824. Dit zou betekenen dat we de dood van een personage gaan meemaken in het seizoen.

Keerpunt


De echte Queen Charlotte stierf in 1818, en de schrijvers zouden haar in de serie waarschijnlijk rond dezelfde tijd laten overlijden. De koningin was geen prominent personage in de Bridgerton-boeken, maar in de serie werd ze een van de meest populaire personages. Ze kreeg zelfs haar eigen serie Queen Charlotte, die dit jaar uitkwam.Bridgerton en de Queen Charlotte-spin-off zijn min of meer trouw gebleven aan historische gebeurtenissen, op een paar afwijkingen na. Seizoen 3 zal in veel opzichten een keerpunt zijn, maar het lot van Queen Charlotte staat op het spel. Bekijk Bridgerton op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen