search
Marvel Studios komt met een verrassing: binnenkort al een nieuwe Marvel-serie op Disney+
Series / Trailer

Marvel Studios komt met een verrassing: binnenkort al een nieuwe Marvel-serie op Disney+

De animatieserie I Am Groot keert volgende maand terug voor een tweede seizoen.

In 2022 verscheen op Disney+ de animatieserie I Am Groot. Het eerste seizoen bevat vijf korte afleveringen met avontuurtjes van Baby Groot, uiteraard weer met de stem van Vin Diesel.

Uit het niets komt Marvel Studios nu met het nieuws dat I Am Groot terugkeert voor een tweede reeks met afleveringen. Op 6 september verschijnen opnieuw vijf nieuwe afleveringen.

I Am Groot


"You woodn't beleaf what Groot gets up to in Season 2" grapt Marvel Entertainment op YouTube bij de trailer voor seizoen twee. De serie verschijnt op 6 september, de Nationale Boomdag in de States.

De omschrijving van het nieuwe seizoen: "Het onruststokende takje keert terug met meer kattenkwaad in het tweede seizoen van I Am Groot. Deze keer verkent Baby Groot het universum en daarbuiten aan boord van de ruimteschepen van de Guardians, waarbij hij oog in oog komt te staan met nieuwe en kleurrijke wezens en omgevingen."

Disney+


De animatieserie komt van schrijver en regisseur Kirsten Lepore. Ze is ook de producent, samen met Brad Winderbaum, Kevin Feige, Louis D’Esposito en Victoria Alonso.



Op Disney+ vind je de eerdere afleveringen en vanaf 6 september de nieuwe afleveringen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen