search
Netflix-actiethriller 'Who Is Erin Carter?' krijgt trailer met schooljuf als stevige vechterbaas
Series / Trailer

Netflix-actiethriller 'Who Is Erin Carter?' krijgt trailer met schooljuf als stevige vechterbaas

Er zit meer achter de Britse schooljuf die met haar gezien in Spanje woont.

De makers van The Crown komen deze keer met een actieserie. De werktitel was in eerste instantie Palomino, naar het stadje waar de hoofdpersoon Erin (Evin Ahmad) woonachtig is. De serie is echter omgedoopt tot Who Is Erin Carter? en gaat over een vrouw met een verleden.

Het eerste seizoen telt acht afleveringen, met Jack Lothian (Doc Martin) als showrunner. Erin leidt een rustig leventje met haar gezin tot die ene onverwachte gebeurtenis.

Herkend


In de plaatselijke supermarkt vindt een roofoverval plaats. Eigenaardig genoeg wordt Erin herkend door een van de overvallers. Zij slaat deze tot moes maar jammer genoeg is alles vastgelegd op de beveiligingscamera. De overvaller ligt in het ziekenhuis en zodra hij bijkomt zal hij ongetwijfeld het nodige te melden hebben over Erins verleden. Wat dit laatste betreft wil zij duidelijk niet dat dit boven water komt.

De trailer laat zien dat Erin de nodige vaardigheden heeft die je niet bepaald associeert met een lerares. De vraag is hoe ver zij bereid is te gaan om haar vroegere leven verborgen te houden.

Who Is Erin Carter? kun je vanaf 24 augustus streamen op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen