search
'The Lincoln Lawyer': schokkende dood van dít personage is van enorm belang voor de rest van de serie
Series / Nieuws

'The Lincoln Lawyer': schokkende dood van dít personage is van enorm belang voor de rest van de serie

De onthulling aan het einde van seizoen 2 doet een belangrijke voorspelling voor de serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Lincoln Lawyer seizoen 2 kwam met een onverwachte plot twist. Mickey moest het lichaam identificeren van Giselle Dallinger, een vriendin van Julian Lacosse. De laatstgenoemde is tevens Mickeys (Manuel Garcia-Rulfo) nieuwe cliënt aangezien hij van de moord op Giselle wordt beschuldigd.

Tot grote schok van velen blijkt "Giselle" echter niemand minder dan Gloria "Glory Days" Dayton te zijn. Zij was een prostituée en een van Mickeys vaste cliënten.

Geen officiële uitspraak


Momenteel heeft Netflix nog geen officiële uitspraak gedaan met betrekking tot een derde seizoen. Mocht dit er komen, dan betekent dit dat er een stuk persoonlijker verhaal verteld gaat worden gezien het feit dat Mickey en Glory elkaar kenden. Daarnaast is direct duidelijk welk boek uit Michael Connelly's boekenserie verfilmd zal worden.

Een dag later dood


Dit betreft het vijfde boek uit de serie, Het recht om te zwijgen (The Gods of Guilt). Hoofdverdachte Lacosse blijkt een pooier te zijn die ruzie had gekregen met Glory, waarna zij een dag later dood werd aangetroffen.

Een eventueel derde seizoen wordt hiermee significant anders. Mickey moet nu iemand verdedigen terwijl hij het slachtoffer van het misdrijf goed kende. De eerdere opdrachten waren een stuk zakelijker wat dat betreft. Mickey en zijn team zullen dieper in het leven van Glory duiken en wellicht komen zij er achter dat zij haar minder goed kenden dan ze dachten.

The Lincoln Lawyer is te zien op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen