search
Deze serie is geweldig als je fan bent van 'House of the Dragon'
Series / Nieuws

Deze serie is geweldig als je fan bent van 'House of the Dragon'

Alle aflveringen van House of the Dragon en Game of Thrones gezien? Geef deze serie dan eens een kans.

Het einde van Game of Thrones was teleurstellend voor veel fans, maar de prequel-serie maakte dit dubbel en dwars goed. House of the Dragon was namelijk meteen al een mega hit.

House of the Dragon laat een totaal andere kant van Westeros zien, ongeveer twee eeuwen voor de gebeurtenissen van Game of Thrones. Maar wat nu als je allebei de series al helemaal hebt gekeken?

Kijk ook eens deze serie


Het interessante aan Game of Thrones was dat ook kijkers die niet fan waren van fantasie de serie konden kijken. Natuurlijk was er magie en liepen er Whitewalkers rond, maar de serie gaf een hele realistische weergave van politieke en economische kwesties.Een serie die ook op een realistische manier naar deze thema’s kijkt, is House of Cards. Bovendien laat deze serie het politieke systeem met dezelfde intensiteit van Game of Thrones en House of the Dragon zien.

Waar gaat het over?


House of Cards gaat over de ambitieuze politicus Frank Underwood (Kevin Spacey) terwijl hij een naam voor zichzelf probeert te maken in de democratische hiërarchie van Amerika.

Bekijk hieronder de trailer en stream House of Cards op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen