search
Hilarische A.I.-crossover: de Simpsons als 'Game of Thrones'-personages

Hilarische A.I.-crossover: de Simpsons als 'Game of Thrones'-personages

Wie had gedacht dat Mr. Burns zo'n geloofwaardige White Walker zou zijn.

Valeria Milić
De populaire animatieserie The Simpsons parodieerde Game of Thrones al eerder in seizoen 29. Een Redditor heeft nu nog een stap gezet en laat zien hoe Homers gezin er als daadwerkelijke Westerosi uit zou zien.

/u/the_grove_drawster heeft zich eens flink uitgeleefd. Naast de Simpsons zien we ook de nodige bekende figuren uit Springfield in een totaal andere rol.

Goede kritieken


De parodie-aflevering The Serfsons kreeg destijds goede kritieken, met als komisch detail dat Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) een rol insprak als Markery. Verder verbrandde een draak een totaal dorp, wat gezien het laatste seizoen de vooruitziende blik van de serie nog eens bevestigde.

De Redditors waren van mening dat de crossover goed gelukt was, ware het niet dat ze ietwat grimmig waren voor Springfield-inwoners. Aangezien Homer wordt neergezet als de Frankenstein-versie Gregor Clegane valt hier natuurlijk iets voor te zegggen. Montgomery Burns stelt duidelijk een White Walker voorstelt, maar volgens /u/goboxey ziet hij "[er] niet uit als iemand die zich druk maakt om de de mening van schapen," wat impliceert dat hij iets wegheeft van Tywin Lannister. Afgezien van dit soort details is in de crossover duidelijk wie als welk personage wordt neergezet.

The Simpsons in Westeros
by u/the_grove_drawster in midjourney


Kijk The Simpsons op Disney+.
Aanbevolen artikelen