search
Grote Netflix-actiefilm 'Heart of Stone' met Gal Gadot krijgt draai om de oren van recensenten
Films / Nieuws

Grote Netflix-actiefilm 'Heart of Stone' met Gal Gadot krijgt draai om de oren van recensenten

Vanaf vrijdag 11 augustus was het mogelijk om de nieuwe Netflix-film te streamen bij Netflix. De eerste recensenten hebben van zich laten horen.

De actiethriller met Gadot, Jamie Dornan, Paul Ready, Jing Lusi, Alia Bhatt en anderen, waar al tijden reikhalzend naar werd uitgekeken, heeft de eerste reacties binnen. En helaas voor de film en voor Netflix, zijn deze niet mals.

Heart of Stone is door Netflix goed aangekondigd en kwam op het laatste moment nog met een promovideo met Gal Gadot en Arnold Schwarzenegger. Tot nu lijkt dat niet te mogen baten.

Het verhaal


In Heart of Stone volgen we de doorgewinterde CIA-agente Rachel Stone. Zij blijkt de enige vrouw te zijn die tussen haar machtige, wereldwijde, vredeshandhavingsorganisatie en het verlies van haar meest waardevolle en gevaarlijke bezit in staat.

Al snel raakt ze verwikkeld in een grootse en mysterieuze samenzwering.

De eerste reacties


Met nog net geen 1000 stemmen pakt de film op IMDb tot nu toe een matige 5.2/10. Op Rotten Tomatoes zien de cijfers er nog matiger uit. Daar scoort de film voor nu 31% onder de critici.



"Hoewel het naarmate het vordert beter wordt en een aantal solide uitvoeringen biedt van onze hoofdleads en af ​​en toe een leuke actiescènes. Dit is helaas weer de zoveelste vergeetbare Netflix-actiefilm die je al 1000 keer hebt gezien."

"'Heart of Stone' is een behoorlijke introductie tot een potentiële franchise dankzij een charismatische leidende wending van Gal Gadot en enkele solide actiescènes."

"'Heart of Stone' is een ideologische puinhoop. AI is geweldig totdat het dat niet meer is, en dan is het prima, want Gal Gadot kan iemand gewoon in het gezicht trappen. Het is tegenstrijdig zonder dat conflict te omarmen, wat resulteert in een film die eigenlijk helemaal nergens over gaat."

Wisselend


De critici op Rotten Tomatoes zijn allesbehalve enthousiast over de film. Op Twitter zijn de reacties op de film momenteel erg wisselend.







Netflix


Je kan voor jezelf beoordelen of Heart of Stone tot een van de betere films of tot een van de slechtere films behoort, stream de film nu bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen