search
Laatste kans: Deze keiharde misdaadfilm verdwijnt snel van Netflix
Films / Nieuws

Laatste kans: Deze keiharde misdaadfilm verdwijnt snel van Netflix

Halverwege februari dit jaar kwam de film naar Netflix en was hij zo populair dat hij even in de Netflix Top 10 heeft gestaan. Helaas verdwijnt de film al snel van de dienst.

Mocht je Brawl in Cell Block 99 nog niet gezien hebben, dan heb je nog maar drie dagen om dat te gaan doen. Stream hem snel nog bij Netflix.

De film is geregisseerd door S. Craig Zahler. Hiervoor maakte hij zijn regiedebuut met Bone Tomahawl.

Over de film


Een voormalig boxer verliest zijn baan als monteur en zijn huwelijk staat op springen. Hij heeft het gevoel dat hij helemaal niets meer goed kan doen en raakt verstrikt in een nieuwe job als drugskoerier.

In eerste instantie gaat alles goed maar op een dag belandt hij in een vuurgevecht met de politie. Als hij vervolgens in de gevangenis belandt, wordt hij door omstandigheden gedwongen gewelddadige dingen te doen die de plaats in een slagveld veranderen.

Cast


Vince Vaughn zien we in de grootste rol in de film. Hij wordt vergezeld door Jennifer Carpenter, Don Johnson, Udo Kier, Marc Blucas, Gino Segers, Dion Mucciacito en Victor Almanzar.



Zeker nog even kijken


De film weet op IMDb een solide score neer te zetten van 7.2/10. Op MovieMeter weet de film een 3.5/5 neer te zetten. "De film beschikt over een prima tempo en gedetailleerde, authentieke details die je normaal niet krijgt van dit soort straffe thrillers. Vol met sadistische gevangenisbewakers, kerkachtige attributen, explosieve bloed- en vleesspetters, die elke slag begeleiden en meer botbreuken dan je zult vinden in een heel rugbyseizoen." vertelt kijker Knusse Stoel over de film.

Het publiek bij Rotten Tomatoes scoren de film een mooie 74% en de critici zijn enthousiaster met 90%. "Een gruizige oerfilm die kunstzinnige gevoeligheden en inhoudelijke karakters bevat.", aldus een van de critici.

Nog drie dagen


Vanaf 15 augustus verdwijnt de film van Netflix, je kan hem nu nog snel even kijken. Stream de film snel op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen