search
Britse crimeserie 'Top Boy' komt tot een bruut einde in nieuwe trailer Netflix
Series / Trailer

Britse crimeserie 'Top Boy' komt tot een bruut einde in nieuwe trailer Netflix

In de trailer wordt gehint naar de gewelddadige finale van de misdaadserie.

Het laatste seizoen van de Britse misdaadserie Top Boy is in aantocht op Netflix, die recentelijk een brute trailer vrijgaf. In de serie volgen we meerdere mensen in de Engelse onderwereld, die tot een spannende, laatste confrontatie lijken te komen.

Netflix blies nieuw leven in de oudere misdaadserie in 2017, waarna er in 2019 en 2022 twee nieuwe seizoenen volgden. Met dit 'derde' seizoen eindigt het verhaal, wat in feite het vijfde seizoen zou moeten heten.

Plot


De synopsis van de algehele serie luidt: "Een bloeiende maar ondergrondse drugshandel staat onder leiding van Dushane en zijn vriend Sully om de rijkste mannen van het blok te worden, en de partners gaan in zee met drugsbaas Raikes om hun droom te verwezenlijken."

De synopsis gaat verder: "Rivaliteit met Kamale en zijn bende leidt ertoe dat hun lening van Raikes wordt gestolen, en ze zweren wraak. De dertienjarige Ra'Nell raakt geleidelijk betrokken bij de bende en de drugshandel als zijn moeder Lisa instort en in het ziekenhuis wordt opgenomen - met verwoestende gevolgen."

Te zien


De eerdere seizoenen van Top Boy, waaronder de originele seizoenen onder de naam Top Boy: Summerhouse, zijn nu al te vinden op Netflix.



Op 7 september zal het laatste seizoen van Top Boy worden gepubliceerd bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen