Vrouwelijke Loki werkt op onverwachte plek in 'Loki' seizoen 2: check de clip

Marvel en McDonald's tonen in nieuwe beelden een onverwachte ontmoeting tussen Loki en Sylvie.

Glenn Walsh, 15-08-2023 08:26

De mensen van de marketing van Marvel en McDonald's hebben een masterplan. Combineer een van Disney's grootste series met de grootste fastfood-reus en zie de populariteit toenemen.
Eerder teaseden de bedrijven al een samenwerking tussen de serie Loki en McDonald's, waarin de titelheld te zien zou zijn in een retro-McDonald's uit de jaren 70. In nieuwe beelden wordt gehint op een ontmoeting tussen Loki en Sylvie.

Moon River

In de clip zijn een aantal oude bekende te zien. Zo zien we acteurs Rafael Casal als Brad Wolfe, Tom Hiddleston als Loki, Sophia Di Martino als Sylvie en Owen Wilson als Mobius M. Mobius. Laatstgenoemde vertrekt sowieso niet zonder appeltaart.

Bij binnenkomst valt het oog van Loki al snel op Sylvie die hem op haar beurt verwonderd aankijkt. Onder de romantische muziek loopt Loki op haar af in wat lijkt op het begin van een liefdevolle, en langdurige, interactie.

Nog weinig bekend

Het duurt niet lang meer voordat we weer kunnen genieten van een tweede seizoen Loki, alleen laat Disney weinig los. Het enige wat Hiddleston erover kwijt kon was: "Wat kan ik zeggen? In seizoen 1 was Loki het meest losbandig tot nu toe. Misschien vergt dat wat oplossing."Kijk vanaf 6 oktober het tweede seizoen van Loki op Disney+.

Lees meer over: Loki, Tom Hiddleston, Rafael Casal, Sophia Di Martino, Owen Wilson, McDonalds, Marvel, Disney, Disney Plus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix