'Sex and the City' brengt oude bekende terug

'Sex and the City' brengt oude bekende terug

In de reboot van Sex and the City komt ook Mr. Big weer gewoon voor.

Jim Pedd, 28 mei 2021 om 07:06

We hebben niet het laatste gezien van Mr. Big in Sex and the City. Acteur Chris Noth keert namelijk terug in de rol voor de aankomende reboot van de serie.
Het is officieel! Mr. Big speelt een rol in de reboot-serie And Just Like That…, de revival van de serie die als het goed is later dit jaar te zien is. "Ik kijk er heel erg naar uit om weer met Chris te werken. Hoe zouden we een verhaal rond Sex and the City kunnen maken, zonder Mr. Big?" vraagt producent Michael Patrick King over de casting.

Nieuw seizoen
In de revival van Sex and the City zien we Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis allemaal terugkeren als hun personages, Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes en Charlotte York Goldenblatt.

We zien nu hoe zij als vijftigers moeten rondkomen in New York CIty en hoe het leven is. Duidelijk is dat hun relaties ook niet allemaal de tand des tijds hebben overleefd, maar die tussen Mr. Big en Carrie zou zomaar eens door kunnen gaan.

Overigens ontbreekt wel een grote naam in de revival, namelijk Kim Cattrall. Zij speelde Samantha Jones in de originele serie en in de twee films, maar keert niet terug voor de films. Dat heeft te maken met de spanningen tussen haar en Parker.
Bron: THR

Lees meer over: Sex and the City, Mr Big, Chris Noth, And Just Like That

Informatie over de serie: Sex and the City

Populair nieuws