search
 Einde van 'Stranger Things' is "bitterzoet" voor hoofdrolspeler: "maar het is tijd"
Series / Nieuws

Einde van 'Stranger Things' is "bitterzoet" voor hoofdrolspeler: "maar het is tijd"

In eerste instantie wilde deze acteur nog heel lang in Hawkins blijven.

Zoals vele andere series ligt ook Stranger Things stil gedurende de Hollywood-staking. Naar verluidt is dit een bron van stress voor Netflix. De staking kan nog wel even duren en dit houdt een risico in. De jeugdige hoofdrolspelers kunnen in de tussentijd 'te oud' worden voor hun respectievelijke rollen.

Voor David Harbour (Jim Hopper) geldt deze beperking uiteraard niet. Tijdens een interview met NME, dat plaatsvond voor de staking, sprak hij over het einde van de hitserie.

Door blijven gaan


Harbour heeft een enorme passie voor Stranger Things. Toen hij pas begon wilde hij dat er nooit een einde aan zou komen. Harbour: "Het is nu eenmaal een fantastische serie, en ik wilde dat deze door zou gaan, of ik er nu in zat of niet".

Het nest verlaten


Ergens is dit begrijpelijk, maar op een bepaald moment moet je verder. "We zijn inmiddels negen jaar verder, het is tijd om er een punt achter te zetten. Het is natuurlijk bitterzoet, maar we moeten het nest verlaten en nieuwe dingen proberen. En wat de Duffer Broers [de twee makers] betreft, die gasten zijn zo getalenteerd. Ik kan niet wachten om hun volgende project te zien," besluit Harbour.

Stranger Things kun je zien op Netflix.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen