search
'Friends' zonder Rachel? Jennifer Aniston had reden de serie te weigeren
Series / Nieuws

'Friends' zonder Rachel? Jennifer Aniston had reden de serie te weigeren

De iconische vriendengroep van 6 had bijna maar uit 5 'Friends' bestaan.

Het is voor velen een nostalgische serie: Friends. De iconische sitcom wist seizoen na seizoen iedereen in te pakken met de meest geliefde vriendengroep in New York. De 6 vrienden zouden echter bijna met 5 zijn geweest.

De meeste mensen houden van Friends door de excentrieke personages en de vriendschap tussen iedereen. Bijna iedereen die ooit Friends gezien heeft, zou zich graag bij de groep voegen.

Ross en Rachel… Rachel en Ross


Het is misschien wel de langstlopende knipperlichtrelatie in een serie, maar deze relatie was er bijna niet geweest. Jennifer Aniston zat namelijk vast tussen twee verschillende series.

Aniston had in 1994 voor veel verschillende series auditie gedaan en ze had een rol gekregen in zowel Friends als Muddling Through waar ze al 6 afleveringen voor had opgenomen.

Wat te doen?


Het was een onzekere tijd voor iedereen, maar door een ongelukkige planning kreeg de pilot van Muddling Through heel weinig kijkcijfers.

De eerste aflevering werd namelijk in de zomer op een zaterdagavond op een tijd waarop eigenlijk niemand de tv aan zou zetten. Muddling Through was dus al vanaf het begin benadeeld.

Gelukkig voor ons, anders hadden we nooit Jennifer Aniston als Rachel Green gehad. En laten we even eerlijk zijn; Friends zou echt niet hetzelfde zijn geweest zonder Aniston.

Bekijk hieronder de grappigste momenten uit de serie en stream Friends op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen