search
Waarom wilde Bruce Willis Jennifer Aniston niet zoenen in ‘Friends’?
Series / Nieuws

Waarom wilde Bruce Willis Jennifer Aniston niet zoenen in ‘Friends’?

Bruce Willis had een goede reden om Jennifer Aniston niet te willen zoenen in 'Friends', al heeft hij er inmiddels misschien spijt van...

Als je een echte Friends-fan bent, herinner je je waarschijnlijk wel de cameo van Bruce Willis als de vader van Elizabeth die iets met Rachel had. Je herinnert je misschien ook dat ze nooit hebben gezoend. Maar waarom?

Friends had door de jaren heen talloze cameo's van beroemdheden. Terwijl het tijdens het eerste seizoen een enorme prestatie was voor de serie om een A-lister te pakken te krijgen voor een aflevering of twee, was dat later andersom: verschillende acteurs wilden zelf in de serie verschijnen. Toch was de cameo van Bruce Willis een grote verrassing voor fans.

Lieve reden


Willis was in de serie te zien als Paul, de vader van Ross' nieuwe vriendin Elizabeth. Paul was een stoere vent die nogal achterdochtig was naar zijn nieuwe schoonzoon. Tegelijkertijd had hij ook een romance met Rachel, die uiteraard de ex was van Ross.

De dubbele romance was erg vermakelijk om naar te kijken, maar ondanks het feit dat hij Rachels vriend speelde, weigerde Willis absoluut om met haar te zoenen of intieme scènes met Jennifer Aniston te filmen. Dit klinkt misschien als een vreemde beslissing, maar de reden erachter was eigenlijk heel lief.

Brad Pitt


Bruce Willis accepteerde een cameo in Friends omdat hij een weddenschap verloor van zijn beste vriend Matthew Perry (Chandler Bing). Maar een obstakel voor hem was dat Aniston de vrouw van Brad Pitt was, en Pitt was een andere goede vriend van Willis.



Terwijl een van zijn vrienden hem dichtbij het filmen van liefdesscènes met Aniston bracht, weerhield zijn vriendschap met de ander hem ervan om die ook echt te doen: "Ik had haar graag gekust, maar Brad was mijn vriend en Jennifer was zijn vrouw. Het leek me niet gepast, maar ze is een lekker ding", lachte Willis later.

Goede samenwerking


Ondanks het feit dat vriendschap hem ervan weerhield om een echte romance te spelen met een van de mooiste actrices van Hollywood, hadden noch Bruce noch de Friends-acteurs ook maar enige klachten over hun samenwerking.



De hele cast vond het zelfs geweldig om Willis op de set te hebben en de afleveringen samen te filmen. Bekijk alle seizoenen van Friends op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen