search
Hoe is het tegenwoordig met die mysterieuze en duistere 'John Locke' uit hitserie 'Lost'?
Series / Featured

Hoe is het tegenwoordig met die mysterieuze en duistere 'John Locke' uit hitserie 'Lost'?

De rol van John Locke werd gespeeld door Terry O'Quinn, die met deze serie zijn late doorbraak beleefde.

Of het nu gaat om de adembenemende landschappen, de mysterieuze plotwendingen of de boeiende personages, Lost blijft één van de meest iconische televisieseries die we hebben kunnen bekijken. Eén van de hoofdpersonages was de mysterieuze John Locke, gespeeld door Terry O'Quinn.

Locke is in Lost nogal een raadselachtig personage. Hij bleek verlamd te zijn geraakt en in een rolstoel te zitten en op het eiland plots weer te kunnen lopen. Locke voelt zich daarom erg thuis op het eiland en lijkt daar een bijzondere connectie mee

Terry O'Quinn


Terry O'Quinn's beleefde met de rol van John Locke op wat latere leeftijd zijn echte doorbraak. Hij werd geboren als Terrance Quinn in 1952, en had voor Lost wel al de nodige acteerervaring.

Sinds Lost heeft hij in zeer veel series gespeeld, waaronder: The Blacklist: Redemption, Emergence, Patriot en Full Circle. Recentelijk speelde hij in Pieces of Her en hij zal binnenkort te zien zijn in The Walking Dead: The Ones Who Live waar hij als Major General Beale in aanraking zal komen met de bekende personages Rick Grimes en Michonne.

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen