search
Vermakelijke horrorfilm crasht de Netflix Top 10 in
Films / Nieuws

Vermakelijke horrorfilm crasht de Netflix Top 10 in

Horrorfilm 'Curve' is pas net te streamen op Netflix maar weet gelijk een mooie vierde plek in de Netflix Top 10 te pakken.

Van de producenten van Insidious en The Purge kregen we in 2015 de film Curve. Mocht je van horrorfilms houden en deze nog niet gezien hebben, dan kan je hem nu streamen bij de dienst.

De film is geregisseerd door Iain Softley, eerder regisseerde hij onder andere The Skeleton Key en Inkheart.

Kijk uit wie je een lift geeft


Een jonge vrouw krijgt autopech op een verlaten weg in de Verenigde Staten. Een rondtrekkende vreemdeling helpt haar weer op weg te komen. Als dank biedt ze hem een lift aan, maar dan lopen zaken niet helemaal zoals gepland.

Ze crasht opzettelijk met haar auto in een poging van hem te ontsnappen. Nu zal ze alles op alles moeten zetten om in leven te blijven.

Cast


In deze film zien we Julianne Hough, Teddy Sears, Penelope Mitchell, Madalyn Horcher, Drew Rausch en Kurt Bryant.



Prima vermaak


Op de site van MovieMeter pakt de film een score van 2.67/5. "Ik heb me prima vermaakt met deze film, alleen had voor mij het laatste gedeelte niet gehoeven. Gewoon het 'curve' gedeelte, het vast zitten in de omgekeerde auto had een mooie film opgeleverd, nu moest het einde even snel worden afgeraffeld.", aldus kijker handelaar bij de site.

Kijker filmofiel zegt over de film, "Vergeleken met alle herhalingen waar veel zenders voortdurend mee smijten vond ik dit toch wel een aardige afwisseling. Weliswaar voorspelbaar, maar echt, ik heb me geen moment verveeld."

Netflix


Als je Curve nog niet gezien hebt en op zoek bent naar een avondje een goede film streamen, schijn je bij deze film aan het goede adres te zijn. Kijk de film bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen