search
Deze Hollywood-ster speelde gastrol in 'The Big Bang Theory' speciaal omdat zijn moeder de serie zo leuk vond
Series / Nieuws

Deze Hollywood-ster speelde gastrol in 'The Big Bang Theory' speciaal omdat zijn moeder de serie zo leuk vond

Billy Bob Thornton is één van de grote sterren die een gastrol speelde in 'The Big Bang Theory'.

The Big Bang Theory staat bekend om de onverwachte gastrollen die in de serie zaten. Eentje die de kijkers flink bezig hield was de gastrol van filmster Billy Bob Thornton die in het 8e seizoen plots voorbij kwam.

In de aflevering The Misinterpretation Agitation had Thornton een rol. Thornton is een zogeheten A-ster met een Oscar en is niet iemand die je nu in een sitcom zou verwachten. Hoe kwam deze grote ster dan toch in de serie terecht?

Schattig


Het antwoord is eigenlijk enorm schattig. In interview zei Thornton dat zijn moeder dol was op The Big Bang Theory. Dit trok de aandacht van showrunner Steven Molaro, en die besloot contact op te nemen met het management van de ster om een gastrol te vervullen.

Thornton stemde in en speelde de rol van Dr. Oliver Lorvis, een sociaal onhandige dokter die zijn charmes in de strijd gooide om Penny te veroveren. Het gastoptreden van Thornton werd geheim gehouden tot de release van de aflevering, omdat het echt als verrassing was bedoeld voor The Big Bang Theory-fans.

Moeder


Een grote A-ster dus die om indruk te maken op zijn moeder een gastrol in een sitcom accepteerde!

Bekijk op instagram


Kijk hier naar The Big Bang Theory op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen