search
'Stranger Things' heeft een groots en "ongelooflijk ontroerend" einde
Series / Nieuws

'Stranger Things' heeft een groots en "ongelooflijk ontroerend" einde

De hoofdrolspeler weet hoe het verhaal afloopt en licht een tipje van de sluiter op.

Stranger Things begon dit jaar met filmen totdat de Hollywood-staking roet in het eten gooide. Mochten de opnames dit jaar weer opgepakt worden, dan betekent dit dat we tot 2025 moeten wachten.

In de Happy Sad Confused Podcast was onlangs hoofdrolspeler David Harbour (Jim Hopper) te gast. Hij roemt de scenario's die hij tot zover heeft gezien, en hoewel de slotaflevering daar niet tussen zat weet hij wel hoe alles afloopt.

Puzzelstukjes op hun plek


Harbour roemt de kwaliteiten van de Duffer Broers en geeft aan dat aan alle hoofdpersonen recht wordt gedaan. De puzzelstukjes van dit ingewikkelde verhaal worden zorgvuldig op hun plek gelegd en volgens de acteur wordt niemand overgeslagen.

Harbour: "Voor de staking kregen we een aantal scenario's toegestuurd. Het is een enorme onderneming, grootser dan wat we tot nu toe hebben gedaan". Op de vraag of hij het scenario voor de laatste aflevering had gelezen antwoordde hij ontkennend. "Wel weet ik hoe alles aflooopt. En het is ongelooflijk ontroerend. Dat is het woord dat ik zou gebruiken, het verhaal eindigt op een ontroerende manier," besluit de hoofdrolspeler.

Stranger Things kun je zien op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen