search
Opnames 'Stranger Things' werden stilgelegd door onverwachte actie van een van de sterren
Series / Nieuws

Opnames 'Stranger Things' werden stilgelegd door onverwachte actie van een van de sterren

De scène die er tot grote ergernis van zowel de overige castleden als de crew maar niet kwam.

Het Netflix-paradepaardje Stranger Things staat bekend om de uitstekende chemie die de hoofdrolspelers met elkaar hebben. Hoewel David Harbour als Jim Hopper van een andere generatie is, staat dit een goede band niet in de weg.

Hopper is politiechef in het stadje Hawkins waar het verhaal zich grotendeels afspeelt. Hij ontwikkelt vaderlijke gevoelens voor Eleven (Millie Bobby Brown). Op een bepaald moment wil hij Mike (Finn Wolfhard) weghouden van Eleven nadat de twee romantische gevoelens voor elkaar krijgen. Deze scène leek er even niet te komen doordat Harbour niet door zijn tekst heen kwam en vrijwel een hele draaidag verspilde.

Iedereen flink pissig


In een interview met BBC1 kijkt Harbour terug op de draaidag in kwestie. In seizoen 3 verzint Hopper de smoes dat Mike's oma ziek is en dat hij dringend naar haar toe moet.

Harbour: "De zin 'het is je oma' wilde maar niet lukken. Het eerste half uur vonden mijn collega's en de crew het nog grappig, maar daarna niet meer. Ik heb de opnames stilgelegd, ongelooflijk. We moesten doorwerken terwijl het eigenlijk al lunchpauze was, dus iedereen was flink pissig op me. Uiteindelijk kostte dit vrijwel een draaidag".

Stranger Things kun je zien op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen