search
Daryl Dixon trotseert Parijse chaos in nieuwe 'The Walking Dead' teaser
Series / Video/clip/featurette

Daryl Dixon trotseert Parijse chaos in nieuwe 'The Walking Dead' teaser

De teaser laat zien wat we kunnen verwachten van Daryls Franse avonturen.

Het eerste seizoen van The Walking Dead: Daryl Dixon gaat binnenkort van start in de VS. In de eerste trailer zagen we al dat de zombiedoder een missie te vervullen krijgt.

Bij de Union of Hope, de kloosterorde die Daryl heeft opgevangen nadat hij is aangespoeld aan de Franse kust, ontmoet hij de non Isabelle (Clémence Poésy). Naast haar vreedzame kanten blijkt Isabelle ook een stevige tante te zijn.

Metro vol zombies


Dit is ook wel nodig aangezien het leven in Frankrijk allesbehalve een pretje is. Van de hoofdstad, het ooit bruisende Parijs, is nog maar weinig over. De van zombies vergeven metro raast door de tunnels en de levenden moeten zich staande zien te houden.

Daryl lift door Frankrijk en ontmoet daar zowel oude bekenden als nieuwe gezichten. Van de orde moet hij een bijzondere jongen genaamd Laurent (Louis Puech Scigliuzzi) naar een speciaal daarvoor bestemde plaats begeleiden. Hij zal dit ongetwijfeld op de voor hem karakteristieke manier doen.

Vanaf 10 september is The Walking Dead: Daryl Dixon te zien op AMC. Op het moment van schrijven is nog niet bekend of en zo ja wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen