'The Walking Dead: Daryl Dixon' - Nieuwe setfoto's onthuld en premièredatum bekendgemaakt

De langverwachte nieuwe serie over Daryl Dixon is binnenkort eindelijk te bekijken.

Valeria Milić, 16-07-2023 08:41

Op het officiële Twitter-account van The Walking Dead zijn setfoto's geplaatst, en daarnaast is de premièredatum van de spin-off onthuld. The Walking Dead: Daryl Dixon start op de Amerikaanse zender AMC, inclusief hun streaming-platform AMC+.
Vanaf 10 september gaan Daryls (Norman Reedus) avonturen overzee van start. Blijkens de trailer is hij aan de Franse kust aangespoeld zonder dat hij zich herinnert hoe hij daar terechtgekomen is.

Ander verhaal, ander continent

De spin-off heeft een andere insteek en dat heeft niet alleen betrekking op de locatie. Daryl zal namelijk met nieuwe personages te maken krijgen. Dit betreft onder andere de mysterieuze Isabelle (Clémence Poésy), die lid is van een progressieve religieuze orde. Op de foto's zijn een aantal leden van de orde te zien, die zo te zien een bestaan opgebouwd hebben als nonnen. De Walkers lopen duidelijk nog steeds rond, dus ook wat dat betreft kan Daryl zijn borst natmaken.

Oude bekende?

Iemand die op de setfoto's niet te zien is is de actrice Melissa McBride. Volgens de officiële berichten had McBride zich teruggetrokken uit de serie vanwege praktische redenen.

Op 22 juni postte niemand minder dan Jeffrey Dean Morgan een Twitter-bericht met een hint dat McBride wel degelijk te zien zal zijn:We moeten dus nog even afwachten om te zien of en in welke hoedanigheid Carol en Daryl elkaar weer tegen zullen komen. Vanaf 10 september is The Walking Dead: Daryl Dixon te zien op AMC. Het is op het moment van schrijven nog niet bekend of en zo ja wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn.

Lees meer over: the walking dead, the walking dead daryl dixon, norman reedus, clemence poesy, melissa mcbride

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader