search
Het is zover! Officiële startdatum 'Percy Jackson and the Olympians' eerder dan verwacht

Het is zover! Officiële startdatum 'Percy Jackson and the Olympians' eerder dan verwacht

In tegenstelling tot eerder berichten beginnen de avonturen van Percy eerder dan gedacht.

Valeria Milić
Schrijver Rick Riordan zei in een eerder interview met ComicBook dat de serie begin 2024 van start zou gaan. Dit is naar voren geschoven: fans kunnen vanaf 20 december aanstaande genieten van de eerste twee afleveringen van het seizoen.

Riordan heeft niet alleen meegeschreven aan de serie, ook heeft hij het volledige eerste seizoen al gezien. Hij is er zeer over te spreken aangezien recht wordt gedaan aan het verhaal.

Tevreden fans


De schrijver gaf aan dat hij meerdere versies heeft gezien en dat het er prima uitziet. "Niet alleen heb ik alle acht afleveringen gezien, ik heb zelfs verschillende montages te zien gekregen. Dit is hoe men werkt, ze monteren een bepaalde versie, en die herzien ze vervolgens. Als het moet, gebeurt het meerdere malen. De makers zijn geweldig wat dat betreft, en voor mij is het allerbelangrijkste dat de fans tevreden zijn," aldus Riordan.

Eerder werd al bekend dat we meerdere bekende locaties te zien gaan krijgen. Naast Kamp Halfbloed zullen ook het Lotus Casino, de berg Olympus en de Underwereld te zien zijn.

De eerste twee afleveringen van Percy Jackson and the Olympians zijn vanaf 20 december te zien op Disney+.
Aanbevolen artikelen