search
Dit epische nieuwe scifi-universum komt steeds dichterbij en krijgt steeds meer updates
Films / Video/clip/featurette

Dit epische nieuwe scifi-universum komt steeds dichterbij en krijgt steeds meer updates

In 2021 zagen we de eerste grote film van regisseur Zack Snyder welke hij voor Netflix maakte. Na deze zombiefilm, 'Army of the Dead', kunnen we aan het einde van dit jaar een nieuw spektakel verwachten van de regisseur en Netflix.

Op 22 december zal Netflix na een korte beperkte theatrale run dan eindelijk Rebel Moon releasen op de dienst.

Nog niet alle castmembers zijn vrijgegeven maar we weten wel dat Sofia Boutella heldin Kora speelt, Ray Fisher vertolkt de rol van Blood Axe en Djimon Hounsou is te zien als generaal Titus. Anthony Hopkins horen we in de film als een robot genaamd Jimmy.

Over het verhaal


Rebel Moon gaat zich afspelen in een ver sterrenstelsel. Met Balisarius gepositioneerd als een tirannieke regent die de vreedzame kolonie wil veroveren, zou dit Kora en de krijgers die ze rekruteert naar haar zaak kunnen leiden om een ​​basis op te zetten om hun strategie tegen de troepen van Balisarius uit te stippelen.De wereld waar Kora en haar bondgenoten leven, zou het laatste bolwerk in de melkweg kunnen zijn tegen de oorlog die Balisarius van planeet tot planeet voert. In ieder geval is de intergalactische schaal van Rebel Moon extreem groot.

Glimps van een nieuw universum


Terwijl een glimps van de film werd getoond in een eerdere Netflix-preview-videoteaser, kwamen er meer Rebel Moon-updates binnen tijdens het Netflix Tudum-evenement met een video die een kijkje achter de schermen geeft bij de film.In een first-look artikel van Vanity Fair werd onthult dat Rebel Moon niet alleen wordt beïnvloed door Star Wars maar ook door Dune. De film gaat over Veldt, een maan die rijkdom, politieke macht en een immens leger heeft vergaard, en de inwoners gebruiken dit om zichzelf te beschermen tegen de heersers van de moederwereld.

Tweede deel


Een deel van het laatste Rebel Moon-nieuws ging over het vervolg. De belangrijkste opnames en fotografie van de film was eigenlijk een back-to-back-shoot, met Rebel Moon 2 als voltooid onderdeel van de productie. Snyder staat al bekend om zijn lange speelduur van de films die hij maakt, nu heeft hij mogelijk de langste film tot nu toe gemaakt.Ook interessant is dat er ook uitgebreide R-rated versies van de film zullen komen. De wereld zal voor nu echter moeten wachten op welke versie dan ook tot de kerstvakanties om het eerste hoofdstuk van de Rebel Moon-franchise te zien en om te ontdekken hoe groot het universum zal zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen