search
Disney+ heeft dubbele verrassing voor 'Star Wars' en 'Ashoka'-fans
Series / Nieuws

Disney+ heeft dubbele verrassing voor 'Star Wars' en 'Ashoka'-fans

'Ahsoka' is al eerder te bekijken dan Disney+ voorheen aankondigde.

Disney+ heeft een wijziging aangekondigd in de strategie voor de Star Wars-franchise. Te beginnen met Star Wars: Ahsoka volgende week, die een dag eerder dan gepland van start gaat.

In plaats van woensdag om middernacht, beginnen nieuwe afleveringen van Star Wars: Ahsoka in Amerika vanaf dinsdagavond 22 augustus. Disney maakte bekend dat in de Pacific Standard tijdzone de afleveringen om 18:00 online komen, in de Eastern tijdzone om 21:00.

Middenin de nacht


Deze tijden zijn gekozen zodat Noord-Amerikaanse fans de afleveringen op een handig tijdstip kunnen bekijken. Helaas betekent dit dat de nieuwe aflevering in Nederland steeds om 03:00 verschijnt. De meeste mensen zullen de afleveringen hier dus steeds wel gewoon op woensdag bekijken.

Ondertussen beginnen de eerste reacties voor de eerste paar afleveringen op sociale media te verschijnen. Er is veel lof voor de acteurs en de eerste indruk lijkt goed, maar er worden ook problemen met het tempo gesuggereerd.

Vervolg


Germain Lussier zegt op social media het volgende: "Ik denk dat #Ahsoka veel potentieel heeft. Als Rebels-fan voelde ik er een band mee die echt speciaal was. En toch is het soms enorm episch en vreemd genoeg plat op andere momenten. Sabine is de uitblinker & eenmaal bij aflevering 2 zat ik er volledig in. Het zou nog mis kunnen gaan, maar ik denk niet dat dat zal gebeuren".



Alle beoordelingen bevestigen dat het echt een vervolg op "Star Wars Rebels" is, waarbij sommigen zich afvragen hoe het degenen die niet bekend zijn met die animatieserie zal bevallen. Bekijk Ahsoka vanaf 23 augustus op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen