'Cold Feet' waarschijnlijk terug op de buis

Cold Feet keert terug op de buis

Zender ITV is van plan om een nieuw leven in de komedie te blazen met de originele cast.

Michelle Iwema, 26 augustus 2015 om 08:00

De Britse komische dramaserie Cold Feet keert waarschijnlijk terug op de buis. De serie die sterren maakte van onder meer James Nesbitt zou weer terugkeren op de zender ITV om het gat dat Downton Abbey achter gaat laten weer op te vullen.
De serie was van 1997 tot 2003 op tv te zien en ging toen over dertigers, die te maken kregen met kinderen, vriendschappen, scheidingen en problemen in de liefde. Centraal stond het koppel Adam en Rachel, die vanaf de pilot de spil vormden met hun knipperlichtrelatie. Daarnaast zag je het wel en wee rond Adams beste vriend en zijn partner Jennie en de ups en downs van Rachels beste vriendin Karen en haar man David.

"Cold Feet keert terug, de deal is bijna rond," vertelde een bron in de Daily Mail. "Het filmen zal aan het begin van volgend jaar van start gaan met het nieuwe seizoen klaar om uitgezonden te worden in de lente. Het is iets dat al vijf jaar wordt besproken, maar veel mensen dachten dat het onmogelijk was vanwege het aantal grote namen dat hierbij betrokken is."

Volgens de bron zou de volledige cast weer mee willen doen. Een probleempje (hier volgt een spoiler voor degenen die de serie nog niet hebben gezien en van plan zijn deze te gaan kijken) want het personage van Helen Baxendale, Rachel, overleed in de seizoensfinale. Zouden ze trouw blijven aan de serie zou het dus zijn zonder de Adam-Rachel verhaallijn.


Bron: Daily Mail

Lees meer over: Cold Feet, Downton Abbey, James Nesbitt, Fay Ripley, Hermione Norris, Helen Baxendale, ITV Cold Feet, Downton Abbey

Populair nieuws