search
Wat is er met de loeisterke 'Sayid Jarrah' uit de avonturenserie 'Lost' gebeurd?
Series / Nieuws

Wat is er met de loeisterke 'Sayid Jarrah' uit de avonturenserie 'Lost' gebeurd?

De rol van Sayid Jarrah werd in de hitserie 'Lost' gespeeld door Naveen Andrews.

De serie Lost was een zeer grote hit toen deze tussen 2004 en 2010 werd uitgezonden. Het verhaal over de overlevenden van een vliegtuigcrash op een mysterieus eiland boeide zeer veel kijkers wereldwijd. Eén van de hoofdpersonen in de serie was Sayid Jarrah, die werd gespeeld door Naveen Andrews.

Jarrah was één van de overlevenden van de crash en bewees daar als snel zijn waarde. Jarrah was een voormalig lid van de Iraakse speciale strijdkrachten en een vaardige technicus die daarmee specifieke kwaliteiten had die op het eiland gebruikt konden worden.

Naveen Andrews


Naveen Andrews werd geboren op 17 januari 1969 in Londen. Buiten zijn rol in Lost heeft Naveen Andrews nog de nodige andere rollen gehad, zowel in de film als op televisie. Hij verscheen in films zoals The English Patient en The Mighty Celt en speelde ook in televisieseries zoals Sense8 en The Brave.

Bekijk op instagram


Privé-leven


Andrews heeft in zijn Engelse periode (nog lang voordat hij in Lost speelde) gekampt met een zware drugs -en alcoholverslaving. Hij is naar de Verenigde Staten gegaan om daar af te kicken en is daar ook gebleven. Hij heeft twee kinderen bij twee verschillende vrouwen en heeft momenteel, voor zover ons bekend, geen langdurige relatie.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen