search
Vertrekklaar ondanks stakingen: 'The Last of Us' seizoen 2 heeft concrete plannen
Series / Nieuws

Vertrekklaar ondanks stakingen: 'The Last of Us' seizoen 2 heeft concrete plannen

De showrunner heeft het actieplan voor komend seizoen in ieder geval al klaar liggen.

Het succesvolle The Last of Us zal voor het tweede seizoen aanzienlijk minder last hebben van alle stakingen in Hollywood. Showrunner Craig Mazin vertelt dat het grootste deel al vast ligt.

Zoals bekend liggen grote delen van producties in Hollywood plat vanwege de stakingen van de WGA en SAG-AFTRA. Ook The Last of Us zal hiervan last ondervinden, alleen een stuk minder dan van tevoren verwacht.

Aflevering 1 is klaar


In een interview vertelt Mazin het volgende: "We hebben in ieder geval heel seizoen 2 besproken en vastgelegd. Ik heb ook het scenario voor de eerste aflevering geschreven en net vóór de deadline bij HBO ingeleverd."

Hij vervolgt: "Het is fantastisch zo lang we mensen kunnen inzetten om de show voort te zetten. Ik weet vrijwel zeker dat we niet binnenkort kunnen beginnen met filmen, maar we hebben er allemaal zin in. Hiervoor zijn we geboren. Waarom zouden we het anders doen? Het is zeker niet alleen voor het geld."

Ook The Last of Us breidt zich uit


Naast een vanzelfsprekend tweede seizoen heeft Mazin ook laten blijken dat er gedacht wordt aan een uitbreiding in de wereld van The Last of Us. Hij vindt dat er een zodanig groot potentieel ligt voor het universum dat hij spin-offs niet uitsluit.



Kijk alle afleveringen van The Last of Us op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen