search
'The Last of Us'-regisseur blikt terug op emotionele derde aflevering
Series / Nieuws

'The Last of Us'-regisseur blikt terug op emotionele derde aflevering

De regisseur van The Last of Us aflevering 3 zag niet aankomen dat het publiek zo geraakt zou worden door het verhaal.

Velen zien de derde aflevering van The Last of Us seizoen 1 als de beste aflevering van het seizoen. Dat komt door de emotionele impact die de aflevering heeft, die fans niet aan zagen komen.

Maar niet alleen de fans hadden dit niet verwacht, ook de regisseur van de aflevering, Peter Hoar, wist niet dat het publiek zo positief zou reageren. Hoewel, positief...

The Last of Us liet iedereen huilen


Aflevering 3, "Long, Long Time", zorgde er vooral voor dat veel mensen moesten huilen. Het verhaal van Frank (Murray Bartlett) en Bill (Nick Offerman) was een emotionele achtbaan.

"Het was niet mijn bedoeling om een ​​verhaal te vertellen dat de wereld ongecontroleerd zou laten huilen, maar dat deed ik wel. Er was een briefje dat ik Murray gaf. Ik zei: misschien is dit de scène waarin we niet huilen. Het was onmogelijk omdat Bill zo gepassioneerd was en op dat moment tegen zijn liefde Frank zei dat hij zijn doel was."

"En Murray was als: 'Ik kan het niet. Kijk naar hem, ik kan het niet. Hij is gewoon zo mooi en menselijk dat ik het gewoon niet binnen kan houden.' Dus dat briefje was overbodig! Ik ben er om mensen iets te laten voelen.'"



The Last of Us seizoen 2


In de derde aflevering komt de reis van Joel en Ellie even op een lager pitje te staan om Frank en Bill in de spotlight te zetten. Aan het einde van de aflevering zijn ze beiden dood, dus dit was een opzichzelfstaande aflevering voor de twee.

In de het tweede seizoen van The Last of Us hoeven we beide personages dus ook niet te verwachten. Het is nog niet bekend wanneer The Last of Us seizoen 2 verschijnt, maar eind 2024 of in de eerste helft van 2025 lijkt realistisch.

The Last of Us is nu te zien op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen