search
'The Last of Us'-maker staat open voor spin-offs
Series / Nieuws

'The Last of Us'-maker staat open voor spin-offs

Krijgen we ooit een The Last of Us spin-off serie te zien? Dat zou zomaar kunnen.

[b]Het eerste seizoen van The Last of Us was een succes, maar na het spelen van de game had ook niemand het anders verwacht. Het smaakt nu naar meer, en dat gaat er ook komen.[/b


Natuurlijk in de vorm van The Last of Us seizoen 2, maar daar blijft het mogelijk niet bij. In een recent interview sprak The Last of Us-schrijver Craig Mazin over mogelijke spin-offs.

The Last of Us spin-offs?


Het onderwerp spin-offs is tot nu toe nog niet echt behandeld, maar in een interview met The Wrap kwam het ter sprake. Mazin antwoordde als volgt:

"We hebben daar niet specifiek over gesproken omdat we zo gefocust zijn op het vertellen van dit hoofdverhaal. Ik ben niet tegen het idee van andere shows die uit deze personages of de wereld kunnen putten."

"Ik weet niet hoeveel meer The Last of Us ik persoonlijk zou kunnen doen. Ik bedoel, deze shows zijn zo groot dat ik een van de weinige resterende decennia die ik nog heb aan het vertellen van dit verhaal, verbrand. Maar in principe heb ik er geen enkel probleem mee. En ik weet zeker dat Neil ook geïnteresseerd zou zijn."



Toekomst van The Last of Us


De deur staat dus open voor meer The Last of Us-content in de toekomst. Natuurlijk is er ook nog de mogelijkheid dat er momenteel aan een derde game in de franchise wordt gewerkt, maar dat verhaal zou via de hoofdserie naar het scherm gebracht worden.

De kans dat The Last of Us wordt uitgebreid naar een grote franchise zoals The Walking Dead is dus aanwezig.

The Last of Us seizoen 2 laat waarschijnlijk nog wel even op zich wachten. Vooralsnog zou de productie hiervan nog geen vertraging opgelopen hebben, maar vanwege de huidige stakingen in Hollywood kan dit niet lang meer duren. Een release laat in 2024 of aan het begin van 2025 is niet onwaarschijnlijk.

Bekijk The Last of Us op HBO Max.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen