search
Serie over het turbulente leven van 'seksbom' Bardot trekt bakken vol met kijkers op Netflix
Series / Nieuws

Serie over het turbulente leven van 'seksbom' Bardot trekt bakken vol met kijkers op Netflix

De nieuwe serie 'Bardot' scoort uitstekend in haar eerste dagen op Netflix.

De nieuwe serie Bardot beleeft een prima start op Netflix. In de eerste week van verschijnen is het de serie gelijk al gelukt om tot de meest bekeken programma's van de streamingsdienst te behoren.

De serie gaat over de opkomst van een van de eerste 'seksbommen' uit de filmindustrie: Brigitte Bardot. Ze was een beetje de Franse tegenpool van Marilyn Monroe ergens eind jaren 50 van de vorige eeuw.

Julia de Nunez


De bloedmooie Franse ster wordt in de serie gespeeld door Julia de Nunez. De Nunez lijkt niet alleen flink op Bardot maar weet haar ook indrukwekkend te spelen.

In de serie volgen wij Bardot vanaf het moment dat zij als tiener nog thuis woont. Ze deelt op 14-jarige leeftijd het bed met de 21-jarige Vadim en haar ouders zijn compleet van streek als dat ze ter ore komt. Bardot wordt naar de kostschool gestuurd. Na een mislukte zelfmoordpoging komt ze weer thuis en krijgt Bardot toch de vrijheid waar ze zo naar verlangt.

Bardot


Een mooie serie over de positie van vrouwen in het tijdsgewricht van destijds en de strijd van Bardot om zich aan deze positie te ontworstelen.



Kijk de serie hier op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen