search
Totaal onverwachte 'Reacher'-scène gaf een opvallende draai aan het verhaal
Series / Featured

Totaal onverwachte 'Reacher'-scène gaf een opvallende draai aan het verhaal

Deze confrontatie kwam er gek genoeg niet hoewel het verhaal deze richting uit ging.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De grote slechterik in het eerste seizoen van Reacher is natuurlijk KJ Kliner (Chris Webster). Deze schurk maakt de nodige slachtoffers, onder wie zijn eigen vader.

Reacher (Alan Ritchson) komt er daarnaast achter dat KJ verantwoordelijk is voor de dood van zijn broer Joe (Christopher Russell ). Hoewel het eindgevecht tussen de twee redelijk kort is, past Kliners einde desalniettemin goed binnen het verhaal én bij Reachers karakter.

Realistisch


Het gevecht tussen Reacher en KJ duurde redelijk kort, maar het betrof hier een realistisch gevecht. De eindconfrontatie tussen Reacher en KJ vindt immers plaats in een brandend gebouw. Op dat moment is iedereen al in veiligheid gebracht, en daarnaast hebben Roscoe (Willa Fitzgerald) en Oscar (Malcolm Goodwin) al het nodige afgeknokt.

Verder kan het brandende gebouw op elk moment instorten aangezien Reacher, Roscoe en Oscar al een tijdje binnen zijn. Gezien de spanning tussen KJ en Reacher is het weliswaar onverwacht om zo'n kortdurend gevecht te zien. Desalniettemin is het een definitieve afrekening.

Pragmatisch


Reacher is een man met een pragmatische insteek. Ondanks het feit dat dit de man is die zijn broer heeft vermoord is er geen noodzaak om KJ er eens langdurig van langs te geven.

Tevens heeft hij door zijn werk geleerd om zijn emoties in bedwang te houden. KJs dood in het brandende gebouw lijkt hierdoor misschien niet zo spectaculair. Het past echter perfect bij het type man dat Reacher is, waarmee het seizoen passend afgesloten wordt.

Seizoen 2 van Reacher wordt verwacht in december 2023 op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen