search
Deze Amazon Exclusive scoort momenteel hoge ogen bij de kijkers
Films / Nieuws

Deze Amazon Exclusive scoort momenteel hoge ogen bij de kijkers

De avontuurlijke scifi-film 'Vesper' wordt momenteel heel goed bekeken bij Prime Video en staat daar momenteel op de eerste plaats in de Nederlandse Top 10.

De film komt uit 2022 en heeft een speelduur van bijna twee uur. Voeg hem toe aan je watchlist bij Prime Video of kijk hem gelijk.

De scifi-film is geregisseerd door Kristina Buozyee (Aurora) en door Bruno Samper (ABC's of Death 2).

Post-apocalyptische planeet


Na de instorting van het ecosysteem is de Aarde in een post-apocalyptische planeet veranderd. De dertienjarige Vesper probeert samen met haar zieke vader te overleven. Ze moet haar verstand, kracht en biohacking vaardigheden gebruiken om te vechten voor de toekomst.

Op een dag stuit ze op Camelia, en ze sluiten een deal. Als Vesper mee op zoek gaat naar haar vermiste metgezel, brengt Camelia haar naar het Citadel.

In de film


We zien in Vesper Raffiella Chapman, Eddie Marsan, Rosy McEwen, Richard Brake, Edmund Dehn, Melanie Gaydos en Matvej Nuravkov.



Indrukwekkend vormgegeven


Op Rotten Tomatoes weet de film onder het publiek mager te scoren met 59%. De critici daarentegen zijn erg enthousiast over de film met een mooie 91%. "Probeer Vesper als je iets anders wilt dan je gebruikelijke sciencefiction-hit. Het voelt klein, aards, beperkt tot een handvol locaties, zonder de overdreven grootsheid.", aldus een van de critici.

De film pakt op IMDb een aardige 6./10 en bij MovieMeter een 2.7/5. "Indrukwekkend vormgegeven, sfeervolle low budget science fiction-film, dun qua plot maar rijk aan ideeën. Door het lage tempo dreigt de boel soms wat saai te worden, maar door het sterke spel van hoofdrolspeelster Raffiella Chapman en de voortdurend verrassende visuele aspecten blijft het geheel stevig op de rails.", vertelt een kijker op de site.



Prime Video


Mocht je zin hebben in een avondje met een goede avontuurlijke film, dan is het zeker aan te raden om Vesper een keer aan te zetten. Stream de film bij Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen